Fra ITU til praktik hos Untold – en specialeskrivende fortæller…

Published 07/04/2016 11:41 by Jonas Juhler Hansen

untold-praktikant

Her er hvad vores praktikant, Rasmus, skrev om sit praktikophold hos Untold. Hvis du kan se dig selv i samme rolle, så giv lyd.

Hvad lavede jeg?
Mine fem måneders praktik bød på et væld af forskelligartede opgaver med meget forskellige kunder. Jeg havde knapt fundet mig et hæve-sænke-bord, før jeg var i gang med at kortlægge onlinesamtaler for en stor medicinalvirksomhed. Mit praktikophold bød også på deltagelse i flere bureaukonkurrencer, hvor jeg selv var med til at pitche. Foruden skabelsen af et fællesskab omkring et kæledyrsbrand, hvilket bl.a. inkluderede indholdsproduktion, planlægning samt community management. Jeg var også med til at bygge hjemmesiden for Untold.

Hvad fik jeg ud af det?
Studerende bliver ofte konfronteret med fordomme, som at de lever i en teoretisk boble afsondret fra virkeligheden, og at de mest laver kaffe i praktik. Hos Untold har jeg dog oplevet, at mine teoretiske kompetencer er blevet bragt i spil hver dag. Og så er det min chef, der laver kaffen – god kaffe endda.

Jeg har i kraft af de forskelligartede opgaver fået et indblik i alle faser af arbejdet med sociale medier fra strategi til produktion til eksekvering til rapportering, hvilket har gjort det mere klart, hvad jeg vil arbejde med i fremtiden. Desuden kunne jeg fortsætte i Untold i et studiejob.

Min baggrund

Jeg har en bachelor i digitale medier og design og en kandidat i digital design og kommunikation – begge fra ITU. Jeg skriver i øjeblikket speciale om den danske magtelites tilstedeværelse på sociale netværkssider.

Hverdagen på bureau

Untold gør en dyd ud af, at arbejdsdagen ikke hedder 7-22. Vi laver månedlige feedbacksessioner, hvilket er både lærerigt og skaber fælles forståelse for alle projekterne. Hver fredag slutter vi ugen af med et oplæg og en drink, og derudover er der selvfølgelig en række praktiske goder såsom frokostordning og en nogenlunde konstant levering af Fernet-Branca.

Send os en praktikansøgning med CV til praktik@untold.dk. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Ronni Tino Pedersen på rope@untold.dk eller 21405251.

❮ BACK