Untold søger praktikant til efteråret 2020

Published 03/01/2020 11:48 by Ronni Tino Pedersen

Går du med uindfriede praktikantdrømme for efterårssemesteret 2020 – så kom og hjælp os med at gøre sociale medier til et bedre sted at være.

Vi er et ungt bureau i rivende udvikling, og vi har derfor brug for de skarpeste kandidater til at rådgive vores kunder bedst muligt. Vi er kreative, men vi er også konsulenter, hvilket betyder, at vi er tillidsvækkende, perfektionistiske, ærlige og flittige. Er det ord, som andre ville beskrive dig med – og bløder dit hjerte for at nørde sociale medier – så skal du sende os en ansøgning.

I et praktikophold hos os vil du få en masse erfaring og værktøjer, du kan bruge videre i din karriere – enten hos os, på bureau- eller på kundesiden. Vi har desuden tradition for at holde kontakten med vores dygtige praktikanter og potentielt tilbyde dem en stilling efterfølgende.

Har du mod på at skrive fængende indhold, der berører og interesserer mange tusind mennesker, udvikle rapporter der formidles direkte til kunden, foretage analyser og planlægge strategier, såvel som at være den empatiske community manager med hænderne på tastaturet, så er vi et match. Du kommer til at have en fast kontaktperson, som tager ansvar for din læring, og vi kan love, at du kommer til at udvikle dig, få et større netværk og arbejde hårdt. Vi betaler med god kaffe, ægte penge og et kreativt miljø til gengæld.

DU HAR FØLGENDE KVALIFIKATIONER:

 • Passion for og professionel erfaring med kommunikation på sociale medier.
 • Skarp til at formidle historier på en interessant og fængende måde – gerne både på engelsk og dansk.
 • En research-orienteret, analytisk og metodisk tilgang i dit arbejde.
 • Ikke er skræmt over at jonglere med en masse tal i Excel.
 • Erfaring med marketing, kommunikation eller konsulentbranchen er et plus.
 • Har du styr på annoncering via f.eks. Facebook, Twitter og Google, er det en fordel.

VI KAN TILBYDE DIG:

 • Et kreativt og lærerigt miljø, hvor du får styrket dine eksisterende kompetencer og får mulighed for at udvikle dig i den retning, du ønsker.
 • Direkte relation til og netværk i en masse spændende virksomheder.
 • Dygtige og ambitiøse kollegaer (pt. 9 stk.), som prioriterer at smile og have det sjovt, mens de har travlt.
 • Et skønt kontormiljø med udsigt til søerne (Dronning Louises Bro).
 • Masser af mulighed for indflydelse og ansvar.
 • Lækker og bæredygtig frokostordning.
 • En praktikløn afhængig af dine kvalifikationer.

Send din ansøgning og CV til praktik@untold.dk senest 15. april. Inkluder gerne links til relevante projekter du har arbejdet på. Vi holder samtaler løbende og ansætter snarest. Spørgsmål besvares af projektleder Pernille Vesterled, peve@untold.dk.

>> Læs her hvordan vores tidligere praktikant, Rasmus, beskrev sin praktik.
>> Læs her hvordan vores seneste praktikant, Anna, beskrev sin praktik.


LIDT OM OS

Untold er et strategisk social media og community management bureau. Vi hjælper virksomheder med at skabe en relevant og autentisk tilstedeværelse på sociale medier.

Vi dyrker fællesskabet online. De digitale kliker. Vores mission er ikke at få vist et produkt flest mulige gange på Facebook, men at skabe en meningsfuld relation mellem et brand og de mennesker, som identificerer sig med dets værdier.

Vores ydelser tæller strategi og analyse, effektmåling, taktik og kreative kampagnekoncepter, undervisning og træning samt annoncering og drift – kort sagt alt fra strategi til eksekvering på sociale medier.

Vi arbejder både for store og små virksomheder og organisationer heriblandt Lundbeck, Aperol Spritz, Hill’s Pet Nutrition, Zealand – Sjællands Erhversakademi, Specsavers og Aqua d’Or.

❮ BACK