Søges: Kreativ designer med sans for SoMe

Published 18/02/2020 11:28 by Ronni Tino Pedersen

Er du idérig og brænder du for kreativitet og visuel kommunikation, så kom og hjælp os med at gøre sociale medier til et bedre sted at være! Vi søger en kreativ designer til en deltidsstilling på 15-20 timer pr. uge til ansættelse hurtigst muligt. Stillingen kan på sigt udvikle sig til fuldtid.

Vi er et strategisk social media bureau, der hjælper vores kunder med at skabe en relevant og autentisk tilstedeværelse på sociale medier. Vores mission er at skabe en meningsfuld relation mellem et brand og de mennesker, som identificerer sig med dets værdier.

Strategi og analyse, effektmåling, taktik og kreative kampagnekoncepter, undervisning og træning samt annoncering og community management – kort sagt alt fra strategi til eksekvering på sociale medier – er vores kerneydelser.

Som designer hos Untold vil du arbejde tæt sammen med vores rådgivere, projektledere og community managers. Du vil få mulighed for at producere materialer til spændende virksomheder og brands som Aperol Spritz, Hill’s Pet Nutrition, Hama, Palæo, Lundbeck, Zealand – Sjællands Erhvervsakademi og Aqua d’Or.

Vi er ambitiøse, åbne, ærlige og flittige. Er det ord, som andre ville beskrive dig med – og banker dit hjerte for at arbejde med visuel kommunikation på sociale medier – så skal du sende os en ansøgning.

DU HAR FØLGENDE KVALIFIKATIONER:

 • Passion for kreativitet og gerne erfaring med professionel, grafisk produktion til sociale medier.
 • Skarp bruger af værktøjerne i Adobes Creative Suite.
 • Evnen til selvstændigt at arbejde med grafiske opgaver.
 • Er empatisk og imødekommende.
 • Er hverken skræmt af veldefinerede rugbrødsopgaver eller et blankt stykke papir.
 • Erfaring med foto- og videoproduktion er en fordel.
 • Du kan være nyudklækket, men også have flere års erfaring.

VI KAN TILBYDE DIG:

 • Et kreativt miljø, hvor du får styrket dine kompetencer og udvikler dig i en retning afstemt med egne ønsker.
 • Netværk i en masse spændende virksomheder.
 • Kolleger som holder humøret højt, mens vi har travlt.
 • Et dejligt kontorfællesskab med udsigt til søerne (Dronning Louises Bro).
 • Masser af mulighed for indflydelse og ansvar.
 • God og bæredygtig frokostordning.
 • Løn efter kvalifikationer.

Send din ansøgning og CV til job@untold.dk senest 25. februar kl. 12. Inkluder gerne portfolio-eksempler og/eller links til relevante projekter du har arbejdet på. Vi holder samtaler løbende og ansætter hurtigst muligt. Eventuelle spørgsmål kan rettes til projektleder Pernille Vesterled, peve@untold.dk.

❮ BACK